Kerti és Építőipari Gép & Aggregátor Szerviz

Rolunk

Rólunk

Cégünk 2006-tól foglalkozik áramfejlesztők és egyéb építőipari gépek szervizelésével, valamint alkatrész-ellátásával. Ma már a kerti, illetve barkácsgépek javítását is vállaljuk.

2018-tól a Hecht Hungary Kft. szerződött szerviz, valamint kereskedelmi partnereként, a Hecht termékek garanciális szervizelésével és értékesítésével is foglalkozunk.

2019-tól a GARLAND distributor s.r.o. szerződött szerviz, valamint kereskedelmi partnereként, a Scheppach, GTM Professional, Riwall Pro termékek garanciális szervizelésével és értékesítésével is foglalkozunk.

Mivel nagy tapasztalattal és kellő ismerettel rendelkezünk a kerti, illetve az építőipari gépek terén, elindítottuk webáruházas kereskedésünket, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközöket, gépeket.

Amennyiben vásárlás előtt segítséget kérne, keressen minket bizalommal elérhetőségünk valamelyikén.


Szolgáltatások

Szaktanácsadás

Széles szakértelemmel rendelkező kollégáink bármilyen kérdés esetén állnak rendelkezésére, akár új gép vásárlásán gondolkodik vagy egy meglévő gépét szeretné megjavíttatni. Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kerti és építőipari gép & aggregátor szerviz

Cégünk foglalkozik áramfejlesztők és egyéb építőipari gépek szervizelésével, valamint alkatrész-ellátásával. Továbbá, vállaljuk kerti, illetve barkácsgépek javítását is.

szolgaltatasok

Kapcsolat

[email protected]

+36202212992

Budapest, 1172, Kopolya utca 77.

Nyitva tartás

Telefonos egyeztetés szükséges

Facebook-os elérhetőségeink

AgroDoki Facebook oldal

Építőipari gépek Adok-Veszek csoportunk

Áramfejlesztő aggregátor Adok-Veszek csoportunk


Bővebb információ: AgroDoki/Szerviz